NIKAD NISU POTVRDILI SVOJU VEZU

SPOTOM JE OTKRILA SVOJU ZALJUBLJENOST: Sećate li se kom fudbaleru je Ksenija Pajčin posvetila pesmu "Sviđa mi se on"?

1

"Sviđa mi se on, tu više nema priče, više ništa nije kao pre, sanjam oblake i svi na njega liče — ja stvarno ne znam šta mi je", pevala je jedna od najlepših Srpkinja koja je kročila na javnu scenu.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Kada je plesačica i pevačica Ksenija Pajčin 1997. godine objavila veselu ljubavnu pesmu "Sviđa mi se on", ona je postala instant-hit. Reč je o jednoj od pesama tragično stradalo muzičke zvezde koja se svakako izdvojila iz njenih brojnih hitova i jedna je od njenih najpopularnijih, pa ni danas nije retkost čuti je.

 

Kako se tada spekulisalo, Pajčinova je pesmu posvetila poznatom fudbaleru Predragu Mijatoviću ,u kojeg je bila zaljubljena, a spekulisalo se da su bili i u vezi iako nijedno od njih dvoje nikad nije govorilo o tome. Ksenija nije, međutim, odolela, pa je svoje emocije prema fudbaleru pokazala svetu kada je objavila spot za pomenutu pesmu, a u pozadini se, na ekranu iza nje, vide kadrovi s Mijatovićevih utakmica.

 

foto: Youtube Printscreen

"Sviđa mi se on, tu više nema priče, više ništa nije kao pre, sanjam oblake i svi na njega liče — ja stvarno ne znam šta mi je", peva Ksenija dok se iza nje smenjuju golovi čuvenog Crnogorca.

 

Nakon ove veze, koja nikad nije potvrđena, par je nastavio dalje, a Mijatović je kasnije bio u braku s dizajnerkom Elenom Karić, da bi se skrasio pored Anete Milićević, a u ulozi oca se ostvario pet puta. Ksenija je, nakon nekoliko veza, zavolela crnogorskog manekena Filipa Kapisodu, koji je zbog ljubomore 16. marta 20210. godine oduzeo njen, a potom i svoj život.

 

 

makonda-tracker