retko priča o njihovom braku

"MI SE NE SVAĐAMO, MA KOLIKO TO ČUDNO ZVUČALO": Jovana Joksimović otvoreno o opciji da sarađuje sa suprugom Željkom

1

Šarmantna voditeljka ne govori često o svojoj privatnosti, a posebno ne o svom životu s kantautorom Željkom Joksimovićem, ali ovog puta otkrila je zanimljive detalje

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jovana Joksimović je na malim ekranima već godinama, a ističe da joj na srpskim televizijama smeta to što očigledno nedostaje ideja.


Žao mi je što danas televizije sa nacionalnom frekvencijom jureći za rejtingom nemaju kvalitetne emisije u popodnevnim i večernjim satima, sve je to neka bleda kopija. Danas svi jutarnji programi slično izgledaju, kad napravite nešto drugačije, odmah vas prekopiraju. Dakle ta beskrupulozna krađa koja se danas dešava kada je reč o formi TV sadržaja i bezidejnost je nešto što mi se ne dopada danas na televiziji. Ako jedna televizija pokaže da serija u osam ima fantastičan rejting, onda će sve televizije da puste seriju u osam — objasnila je ona.

 

Njen suprug Željko Joksimović, jedno od najvećih imena u muzici širom regiona, uskoro će i sam uploviti u medijske vode, a Jovana ističe neće promeniti posao i raditi na njegovoj televiziji.


Ja sam prosto neko ko se bavi informativnim sadržajem, dnevnopolitičkim temama, to nije koncept koji moj suprug pravi. Tako da ako bude odlučio da otvara neku televiziju koja će biti informativnog karaktera, rado ću razmisliti o ponudi koju mi bude dao — istakla je.


Jovana važi za jednu od britkijih voditeljki koja ne da na sebe i lako ume da izađe na kraj i sa neprijatnim gostima. Njen suprug isto tako deluje, pa mnogi ne mogu da zamisle kako izgleda kada se ovaj bračni par posvađa i ko tu prvi popusti.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Mi se ne svađamo, ma koliko god to čudno zvučalo. Ja sam ovako hrabra samo na televiziji, a u privatnom životu sam poslušna — kroz širok osmeh je poručila voditeljka, i dodala da je Željko ne nervira, za razliku od gostiju u jutarnjem programu.

 

Gost me nervira samo kad se buni, a danas se svako buni. Svako ima svoje mišljenje o svemu, da kaže šta mu se ne sviđa, da li hoće da sarađuje sa vama ili ne. Danas teško da možete da postavite pitanje a da nemate posledice za to pitanje, to je ta neka atmosfera koja nije dobra — kaže Jovana.

 

 

makonda-tracker