raskid pred svadbu

SVEMU JE ODJEDNOM DOŠAO KRAJ: Marija Šarapova bila je na KORAK od venčanja sa OVIM Srbinom (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Bane

28-02-2020 08:49h
Paaa sve one Novakove imitacije i sva ona druženja sa Šarapovom, snimanje reklamnih spotova, sve je ono bilo flertovanje sa Novakove strane i sve je u potpunsti prestalo čim se Novak oženio 2014.

Raaza

21-03-2020 18:42h
@Bane
Za Sharapovu je jedan poznati tip rekao:"ona je kao mrtva riba u krevetu" Inace menjao sam kanal kad je ona igrala,jer se je kao i Bojana Jovanovski drala kao da joj ljuste kozu s ledja.

Baki

31-03-2020 12:22h
@Raaza
Paaa, to je tipično za te uspešne žene, egoistične i egocentrične, bio sam sa jednom, visoko pozicioniranom u jednoj velikoj firmi, da li ne može da se opusti od poslovnih obaveza, šta li je, ali je baš ko mrtva riba, da sam plastičnu lutku, bolje bi odreagovala.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: