ozbiljni su

NA VIDIKU I ČETVRTI BRAK?! Šuška se da se Kaja Ostojić UDAJE za NJEGA, a čekaju SAMO OVO!

1

Koliko je njihova veza ozbiljna, Kaja je pokazala kada je proteklog vikenda dovela dečka u Beograd kako bi ga upoznala sa svojom porodicom.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Katarina Kaja Ostojić se, kako se šuška, navodno, udaje po četvrti put!

 

Pevačica će se, navodno, na leto venčati sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

 

Štoper francuskog kluba Anže čeka da se Kaja i zvanično razvede od svetski slavnog di-džeja, pa da je zvanično zaprosi.

 

foto: Printscreen/Paparazzo lov

 

"Kaja i Mateo su u vezi od prošlog leta. Odlepili su jedno za drugim i već razgovaraju o venčanju! Meteo je već kupio verenički prsten, ali ne želi da je zaprosi dok se ona i zvanično ne razvede od Džeka, što bi trebalo da se reši do maja. Već je isplanirao da u avgustu, na prvu godišnjicu njihove veze, naprave veliku svadbu", priča fudbalerov prijatelj i dodaje da Pavlovića nikada nije video toliko zaljubljenog.

 

"Dugo se znamo, ali ovoliko ga nijedna žena nije privukla! Ispunjava joj sve želje, vodi je na romantične večere, putovanja, stalno želi da je sa njom. Po svaku cenu hoće da mu ona bude žena i da mu rodi decu!"

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Koliko je njihova veza ozbiljna, Kaja je pokazala kada je proteklog vikenda dovela dečka u Beograd kako bi ga upoznala sa svojom porodicom.

 

"Kaja je organizovala ručak, na kome je njena familija upoznala budućeg zeta. Mateo mi je rekao da su ga svi Kajini prihvatili na prvu loptu. Posle porodičnog ručka, rešila je da dečka predstavi i prijateljima, pa su svi zajedno otišli u noćni provod na jedan beogradski splav", rekao je izvor.

 

Podsetimo, Kaja je u prvi brak stupila sa 19 godina sa Nikolom Dragojlovićem i iz tog braka ima ćerku Nikolinu. Pevačica se 2009. godine udala za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali se razvela već krajem 2010. Tokom snimanja emisije "Operacija trijumf" 2011. Kaja je upoznala di-džeja Džuniora Džeka. Venčali su se 2014. godine, a posle pet godina su rešili da se raziđu. Sa druge strane, Mateu će ovo biti prvi brak!

 

 

makonda-tracker