važne reči

DRŽIMO SE ZA RUKE — NAPOKON: Dea Đurđević uputila fanovima novogodišnju poruku koja mami suze (FOTO)

0

Popularna voditeljka, koja je u 2019. godini bila u nezamislivo teškoj zdravstvenoj situaciji, danas se oseća odlično, a u 2020. ušla je držeći se za ruke sa svojim dragim, što je pre nekoliko meseci delovalo kao nemoguće.

foto: Instagram
foto: Instagram

Početkom prošle godine, Srbija je plakala zbog vesti da je voditeljka jutarnjeg programa na Pinku Dea Đurđević doživela nesvakidašnju i tešku nesreću — autobus joj je otkinuo ruku tokom lančanog sudara na Dedinju. Nakon višečasovne i teške operacije, lekari VMA uspeli su da je vrate na mesto, a nakon višemesečnog oporavka, Deu odnedavno ponovo gledamo na malim ekranima.

 

Ono što je svih ovih meseci najviše oduševljavalo javnost jeste to kako je Dea bila raspoložena u svojoj teškoj borbi: uvek nasmejana, uvek optimistična. Upravo je takva i poruka koju je voditeljka uputila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram povodom Nove godine.

 

Đurđevićeva je, naime, objavila fotografiju na kojoj su njena ruka i ruka njenog verenika i kolege Mladena Mijatovića isprepletene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on

 

Mi smo ovako započeli Novu godinu Volite se, grlite se, ljubite se, držite se za ruke… Sve može da nestane u sekundi, a mnogo truda i ljubavi je potrebno da se bar nešto od toga postigne. Verute mi!
Srećna vam Nova godina!
— napisala je Dea i dodala haštag #držimosezarukenapokon.

 

 

makonda-tracker