foto

ONA NJEMU — „VOLIM TE“, ON JOŠ SIMPATIČNIJE! Ana Mihajlovski i Vuk Kostić na najlepši način demantovali da su raskinuli

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Eeee moj

26-12-2019 09:14h
Kostiću, očekivali smo od tebe malo više mozga i ukusa

vila evangelina

26-12-2019 10:04h
@Eeee moj
Od lovca ne moze nista dobro da se ocekuje .

Misa

26-12-2019 21:08h
@Eeee moj
Iskreno,slazem se. I naravno da ce da potraje godinu dve i to je to.. on je stvarno kul lik, dobričina, ona je vec pokazala ko je i sta je i kakva je, treba da nadje neku devojku koja nije iz javnog zivota, mnogo vise bi mu prijala

Tija

26-12-2019 10:24h
A što je najsmešnije -kako su startovali. Napravila ona lovcu zasedu, preko zajedničkog prijatelja, i zagrize lovac, kao svaki som.

Kosta

02-01-2020 19:27h
Ja budale. On je ovca a ne vuk. Odveo je bivši u Ameriku i da je vrati da ovaj trčkara za njom. Tačno je da je uvek imao doj**nike.

анадиј

12-02-2020 11:33h
јадан овај Вук, опет ће да на"е*е. Као са јелисаветом Орашанин.Зар мисли да ће Ана да се уда за њега који једва има за нормалну плату. Такве жене бирају власнике компанија, богате. Везују се за новац, јер нису способне да воле. Све време само играју игру љубави, воле да их мушкарци заволе, да буду вољене, да се на њих потроши, али оне саме не воле, срце им је хладно.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: