raskid

STAVIO TAČKU NA VEZU SA DIZAJNERKOM: Petar Strugar ponovo SLOBODAN, evo zbog čega je došlo do kraja LJUBAVI

0

Petar Strugar i dizajnerka enterijera i nameštaja Tamara Gavrilović upoznali su se u konjičkom klubu, da bi zatim uplovili u ljubavnu vezu, ali su na kraju raskinuli.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Njih dvoje je domaća javnost imala prilike da vidi nekoliko puta na gradskim dešavanjima, međutim pre nekoliko nedelja, oni su odlučili da stave tačku na ljubav i svako je krenuo svojim putem.

 

- Sve je išlo kako treba, ali je u jednom trenutku ljubav nestala. Nisu hteli da jedno drugo sile, pa su zato odlučili da se raziđu bez previše skandala. Oboje su vrlo razumni i shvatili su da je bolje da raskinu nego da počnu jedno drugog da guše. Petar je često bio van kuće, snimao je serije, a bio je skoncentrisan i oko drugih poslovnih angažmana. To je znalo nekada da nervira Tamaru, ali ipak nije htela da ga previše guši. Zato je ovo bilo najbolje rešenje za njih - kaže izvor koji je upućen u celu priču.

 

foto: Damir Dervišagić

Iako je Petar za medije vrlo zatvoren, kada se kamere ugase on je vrlo opušten, duhovit, šarmantan i devojke padaju odmah na njega.

 

- Tamara se baš bila vezala za Petra, kao i on za nju. Međutim, Petar je neko ko voli slobodu, da uživa u sportovima, jahanju, pa zna često da bude i po nekoliko dana van Beograda. To joj je, kao svakoj devojci, nekada znalo da zasmeta - ističe naš izvor.

 


 

makonda-tracker