šuška se

IPAK NIJE SAMO LETNJA AVANTURA: Topalkova ćerka se udaje za poznatog tenisera?

5

Svega nekoliko dana nakon što se pročulo da su u vezi, mediji javljaju da bi lepa Helena Topalović uskoro mogla da kaže "da" zgodnom Bosancu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Ćerka Milana Topalovića Topalka Helena Topalović (22), udaje se za najvećeg bosanskog tenisera Damira Džumhura (27), tvrde domaći mediji.

 

Par koji se odao na Instagramu identičnim objavama sa ove egzotične lokacije, navodno je u vezi već pet meseci, a prijatelj bosanskog tenisera otkriva da će je tamo i zaprositi.

 

foto: Fonet

- Helena je priznala Damiru da je i ona u početku mislila da će to biti samo letnja avantura. Zato ga je zamolila da o tome ne pričaju javno dok ne budu sto posto sigurni u ljubav. Ona i ne sluti da se Damir toliko zaljubio da je na Maldive poneo prsten, kojim planira da je zaprosi! Rekao mi je da mu se smučilo da menja devojke i da je definitivno rešio da se skrasi. Ponovio mi je da ga je Helena privukla kao nijedna do sada, da mu njom nikad nije sa dosadno i da je siguran da je ona žena njegovog života. Ubeđen je da će mu reći da - ističe za Informer izvor blizak sportisti.

 

1 / 12 Foto: Instagram

 

Juče se oglasio i Helenin tata Milan Topalović i rekao da ne zna s kim je, ali da je video njene objave na Instagramu na kojima uživa u ekstremnim sportovima.

 

 

makonda-tracker