nesvakidašnje

UDALA SE POSLE 8 DANA POZNANSTVA, A DANAS RADI NA FAKULTETU: Životna priča naše pevačice je više nego NEOBIČNA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

X

16-11-2019 11:45h
Smesno i jadno a jadni su i studenti kojima je ona primer, to nije zivot. ZIVOT je mnogo vise od brzog braka, js brzeg razvoda i onda sve je ok. Ma, daj....Progledaj oko sebe. ZIVOT JE LJUBAV muz, deca i sve sto ide uz to sve drugo je samoca i ispraznost samoce. Zivot bez dece je praznina koja se nicim ne moze popuniti a i to ces uskoro iskusiti i mnogo srece.

Veronika Star

16-11-2019 13:17h
@X
Slucajno, licno poznajem njenog muza..... a recicu da je on deset puta gori od nje. Ali ona je mislila da je materijalno mocan.... ha ha....kako su jadni ovi kvazi intelektualci.. Njen bivsi muz ima brak iza sebe... i dete...to ne spominje......Bolje da o svojoj kaobajagi ljubavnoj prici vise i ne prica... Ekstra Nena.... nekada... a sada "profesorka"...zemljo otvori se

Тепеш

16-11-2019 13:11h
Али што неће да призна да је певала у хотелу Централ у Земуну, 80-их година прошлог века?

Vesela

16-11-2019 13:27h
Jadna je zemlja u kojoj je ona profesor!!!! Što je najgore ona se primila da se sa tim kvalifikacijama postaje profesor!!!!! Pamtim je još iz spota u tramvaju... Očaj!!!!!!

yoda

16-11-2019 15:59h
@Vesela
Za nju znamo da je kupila diplomu, a sta cemo sa tatinim i maminim sinovima koji su profesori na fakultetima i sto su svojoj deci kupili diplome, pa i oni rade kao profesori na fakultetima. Ovo je zemlja, u kojoj odavno nema kvaliteta ni u jednoj sferi zivota.

totalno ne bitna

16-11-2019 13:46h
ona profesor . cega ?! pa ja mogu biti bolji i veci profesor od nje. da pevam tra la la, I igram kolo sa studentima. to li uce na tom prestiznom fakultetu. vise stranica imaju knjige mir-jam, nego njihove svescice. a diploma velika.

Pera

16-11-2019 14:43h
Pevaljka sa Ibarske ,kupila diplomu i prosipa pamet uzas

mira

16-11-2019 21:00h
Jada , šta smo dočekali !

Se

19-09-2020 14:48h
A nije ispricala da je godinama bila ljubavnica farmaceutskom tajkunu?

koji su njeni hitovi

22-09-2020 12:39h
"Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti", naglasila je Ekstra Nena u emisiji „Iz profila“.
____________________________
cudno, u prvom delu je rekla da "je zala da je on njen andjeo cuvar i da ce biti do kraja zivota" a onda menja pricu. ova je do diplome dosla preko kreveta a ne novcem. tesko onom ko njemu ova upravlja zivotom i ocenjivanjem! ja se ne secam ni jednog njenog hita!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: