voleli su se duge 44 godine

KRALJEVA DESNA RUKA: Gordana Šaulić podelila spontanu fotografiju Šabana i nje zbog koje bi zaplakali i oni najtvrđeg srca

0

Skoro devet meseci nakon što nas je napustio kralj narodne muzike, njegova udovica podelila je fotografiju koja je privukla mnogo pažnje.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Gordana (61) i Šaban Šaulić proveli su decenije jedno uz drugo, a poznato je da je ova lepotica oduvek bila najveća podrška svom suprugu i njegovoj karijeri. Svoju ljubav prema čarobnoj i jedinstvenoj Gordani Šaban je opevao u pesmi pod njenim imenom, a par je, čak i nakon mnogo godina zajedničkog života i ljubavi, bio nerazdvojan i na javnim događajima su se uvek zaljubljeno osmehivali.

 

 

Nakon što je kralj narodne muzike stradao, svi s tugom prate objave njegove udovice na društvenoj mreži Instagram, a ona s vremena na vreme podeli neku interesantnu fotografiju svog pokojnog supruga koju njegovi obožavaoci prvi put imaju priliku da vide.


Tako je supruga Šabana Šaulića i juče podelila jedan spontan trenutak iz njihovog doma. Par je, naime, bio doteran, a u trenutku kada je Šaban vezivao kravatu, Gordana mu je prišla sa sakoom u ruci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordana Šaulić (@gordana_saulic) on


Od tada ne prestaju da se nižu komentari, a jedan se svakako izdvaja.


Kraljeva desna ruka i podrška — napisao je jedan fan legendarnog pevača.

 

 

makonda-tracker