"lepo mi je ovako"

ACA LUKAS OTKRIO DA VIŠE NIJE S MISICOM, ALI OSEĆA SE ODLIČNO: Do ušiju sam zaljubljen!

1

Popularni folker proslavio je sinoć 51. rođendan, a predstavnike medija zanimalo je jeli neka od lepotica koje su bile na njegovoj žurki njegova nova devojka.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Aca Lukas je proslavio rođendan, ali samo u krugu najbližih prijatelja.

Zabavu je upriličio u četvrtak uveče u jednom beogradskom hotelu gde je okupio samo ljude s kojima se intenzivno druži.

 

Verujte mi da sam svaku želju sebi ispunio. Ma, ja više i ne slavim rođendane. Pravi rođendan mi je bio u nedelju, i taj dan sam ceo proveo igrajući igrice. Dan posle sam odlučio da ibeležim ovaj dan, ali čisto simbolično. Estradu nisam zvao — rekao je folker za Kurir, pa otkrio ko mu je sve čestitao rođendan.

 

foto: Dragan Kadić

Ceca mi je čestitala, ali večeras njena sestra slavi godišnjicu braka i zbog toga ne može da dođe. Ali, mi smo prijatleji i to nije uopšte bitno jer stalno slavimo. Uglavnom, moja deca su mi čestitala, to mi je najvažnije, a večeras je tu samo uži krug prijatelja.

 

Jedna od glavnih tema u vezi sa Lukasom je to ko mu je nova devojka i šta se dešava na ljubavnom planu, ali pevač tvrdi da je sada sam.

 

Do ušiju sam zaljubljen, ali u sebe. Nemam devojku i nekako mi je lepo ovako. Oko mene su prijatelji, lepe žene, i ja nigde ne žurim. Znam da sve zanima to da li je neka od devojaka koje su došle moja, ali moram da vas razočaram, to su mi samo prijateljice — zaključio je Lukas.

 

 

makonda-tracker