JOŠ SE NIJE OPORAVILA

ANABELA BUKVA ISKRENO O SVOJIM BIVŠIM MUŽEVIMA: Gagi je izbrisan, na Andreja sam i dalje SLABA!

0

Pevačica je progovorila o svojim bivšim partnerima, te otkrila kakva su sada njena osećanja prema Gagiju Đoganiju i Andreju Atijasu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Anabela Bukva nedavno se razvela od supruga Andreja Atijasa. Ona je priznala da je još uvek "slaba na njega", te da je njihova ljubav bila prava i da pamti samo lepe stvari. Ipak, o svom prvom suprugu Gagiju Đoganiju kaže da je odavno zatvorena knjiga - sa debelim koricama.

 

"Još sam slaba na Andreja i verovatno ću biti dug period. Ne mogu da kažem da li postoji ili ne postoji opcija da se pomirimo. Nisam neko ko voli da trči pred rudu. Neke stvari su nas pokidale i rascepale, a ljubavi među nama nikada nije manjkalo. Šta god da se dogodi, on će zauvek biti nešto posebno u mom životu", priznala je Anabela.

 

"Sa Andrejom je ljubav bila prava, a sve ružno između nas je zaboravljeno. Oboje pamtimo samo lepe stvari. On je muškarac sa kojim nikada nisam imala probleme, pre svega jedan gospodin. Ako nema ništa lepo da kaže, onda ništa neće reći. Ipak sam ja majka njegovog deteta", rekla je Anabela.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Iako nije bilo skandala nakon razvoda od Andreja, to nije bio slučaj s abrakom sa Gagijem. Anabela kaže da je Đoganija zauvek izbrisala iz života.

 

"Završila sam sa tim poglavljem u životu, zatvorila ga definitivno, ne stranicu, već knjigu sa debelim koricama. Svako od nas je krenuo svojim putem, a deca su nam dovoljno velika. Gagi je izbrisan! Uvek sam ćutala i puštala ga da radi štaje hteo. Nisam ni sa kim ratovala, oglašavao se samo on. Neki ljudi se nikada ne menjaju. Nema potrebe tu više ni za čim", priznaje pevačica

 

 

makonda-tracker