ISKRENO O SVEMU

"JA SAM TA KOJA VIČE": Aleksandra Prijović otvoreno o odnosu s Filipom Živojinovićem

0

Mnoge obožavaoce slavnog para interesovalo je ima li trzavica u naizgled savršenom braku lepe pevačice.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Od trenutka kada je obljavljeno da su zaljubljeni jedno u drugo, domaća javnost pratila je svaki detalj veze, a potom i braka Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, sina nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića.

 

Par je odoleo raznim tračevima i izazovima, a u martu ove godine njihova ljubav krunisana je najlepši mogući način: rođenjem njihovog sina Aleksandra.

 

Pevačica se vrlo brzo vratila na scenu,a mnogi su primetili da je izgledala kao da se nije ni porađala.

 

foto: Dragan Kadić

Mi smo uvek tu jedno za drugo. Četiri godine smo zajedno. Nikada do sada nismo imali nijednu ozbiljnu svađu. To pokazuje kakav odnos imamo — kaže ona.

 

Ipak, ni njihova veza nije bez turbulencija. Trik je, međutim, u tome što su njihovi karakteri različiti.

 

1 / 14 Foto: printscreen/prvatv

 

Filip je potpuno drugačiji od mene. Ja sam eksplozivna i možda i, kada bih se nekada i posvađala, to nije moguće jer se on ne svađa, on ćuti i hoće sve na lep i miran način da reši. On je taj koji smiruje situaciju, a ja sam ta koja viče. Da smo isti, ko zna šta bi bilo, ovako, on je tu da smiri situaciju — objašnjava pevačica.

 

Više puta tokom njihove duge i srećne ljubavi, mediji su pisali o navodnim flertovima i prevarama, a Aleksandru nikad te priče nisu doticale.

 

Mi verujemo jedno drugom! Imali smo poverenje u vezi, a sada i u braku. Nikada me nijedna priča nije pogodila jer smo oboje znali koliko se volimo i da to ne može da nas poremeti — iskrena je Aleksandra.

 

 

 

makonda-tracker