blistaju

ZALJUBLJEN JE U SVE ŠTO IMA VEZE S RUSIJOM: Ovaj milioner je novi dečko Marije Šarapove (FOTO)

0

Čuvena ruska teniserka već neko vreme uživa u srećnoj vezi s Britancem Aleksanderom Gilkesom, inače bliskim prijateljem prinčeva Vilijama i Harija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najlepših žena belog sporta Marija Šarapova odavno je prebolela raskid s bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim. Ona sada uživa u srećnoj vezi s uglednim britanskim milionerom, ali je lepa Maša dugo izbegavala da se s njim viđa na javnim mestima i da se na glamuroznim događajima pojavljuju kao par.

 

Međutim, kako je Maša sigurnija da je Aleksander pravi, ona je nedavno odlučila da prekrši ovo pravilo, pa ih sve češće viđamo kako šetaju držeći se za ruke.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Gilkes (39), inače, potiče iz ugledne londonske porodice - njegov otac je poznati stomatolog, dok je njegova majka profesorka na Oksfordu. Zato ne čudi što je Aleksander od malih nogu deo britanske elite, pa su mu najbolji prijatelji prinčevi Vilijam i Hari.

 

On je poznat i kao zaljubljenik u rusku kulturu i, posebno, književnost. U skladu s time, on odlično govori ruski jezik, pa je njemu i Maši svakako lakšeda se sporazumeju.

 

Aleksander je ranije bio u braku - čak 13 godina proveo je s Amerikankom Mišo, ali ova ljubav nije potrajala. Danas, s Marijom Šarapovom pored seb, izgleda srećnije nego ikad... A ko ne bi bio?

 

 

makonda-tracker