GODIŠNJICA LJUBAVI

"KAD PADAM, TI ME ČEKAŠ DOLE SA ČOKOLADOM U RUCI": Severina uputila emotivnu poruku suprugu Igoru i nasmejala Balkan

0

Lepa hrvatska muzička zvezda ne krije da je, kako godine prolaze, sve zaljubljenija u svog izabranika, koji je uz nju i u dobru i u zlu.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Severina i Igor Kojić u braku su od 2015. godine, a za to vreme borili su se protiv brojnih tračeva, nagađanja u medijima, uspeli su da opstanu iako pevačicin posao podrazumea da je često na putovanjima, a tu je i borba za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koju ona vodi na sudu s bivšim partnerom.

 

Ipak, par ne samo što nije dozvolio da ih brojni izazovi slome nego se, reklo bi se, vole sve više i izuzetno su posvećeni jedno drugom.

 

S vremena na vreme, pevačica na društvenoj mreži Instagram objavi neku njihovu zajedničku fotografiju, a danas je takav selfi iskoristila kao svojevrsno ljubavno pismo svom dragom povodom njihove godišnjice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

- Kad pričam, ti me slušaš, kad plešem, ti se zadovoljno smeškaš, kad padam, ti me čekaš dole sa čokoladom u ruci...Tvoja ljubav me čini potpunom, ali tvoja ljubav prema mom sinu me čini najsrećnijom ženom na svetu. Ponosna sam na tebe jer ti uvek izabereš stranu ljubavi. Sretno nam! - napisala je Severina.

 

 

makonda-tracker