mnogo im je lepo

KRILA GA JE POLA GODINE OD JAVNOSTI: Sara Jovanović DO UŠIJU je zaljubljena u svog dečka, a sada su otkriveni detalji njihove LJUBAVNE PRIČE! (FOTO)

1

Svoj emotivni život Sara Jo je uspešno krila, a onda je odlučila da objavi fotografije kako se ljubi sa producentom Milkom Babićem.

Sara Jovanović
Sara Jovanovićfoto: Ana Paunković

Nakon što je kumovala ovogodišnjem Prajdu, pevačica je ponosno predstavila svog dečka uz jasnu poruku: "Hajde sada da slavimo ljubav".

 

foto: Profimedia

 

Fotografija je nastala neposredno po završetku Parade ponosa, a Sara je pokazala da se ljubavi ne treba bojati i da svoja osećanja treba pokazivati javno.

 

Mlada pevačica je pre nekoliko meseci uplovila u romantičnu vezu sa producentom, s kojim je ranije objavljivala fotografije na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milko Babić (@needmilk0) on

Sara i Milko su skoro pola godine zajedno. Baš su divan par. Pronašli su se. Imaju ista interesovanja, vole sport, muziku, a i jedno drugo podržavaju u svemu. Ako ste malo bolje primetili, Sara lajkuje skoro svaku fotografiju Milku. Često zna da stavi i srce kao znak zaljubljenosti", kaže za "Blic" izvor upućen u celu priču i dodaje:

Sara i Milko često zajedno voze električne trotinete, ali idu i na treninge. Inače, Milko je neko ko voli atletiku, pa redovno posećuje maraton."

foto: Damir Dervišagić

Inače, Sara je neko ko je poznat da ne želi da komentariše ljubavni život, pa ni ovog puta nije želela da se osvrne na novu ljubav.

 

Kada su je ranije pitali da li je teže upoznati dečka s obzirom na to da je javna ličnost, Sara je tada rekla:

Mislim da ovaj posao nosi sa sobom neke teže okolnosti za upoznavanje i za neku, iskrenu i zrelu vezu. No, ne mislim da je to nemoguće. Sigurna sam da će doći osoba koja treba da dođe."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milko Babić (@needmilk0) on

 

makonda-tracker