idilični brak

NJIHOV BRAK JE JEDAN OD NAJUSPEŠNIJIH U SVETU POZNATIH: Nikada neću imati ljubavnicu, moja supruga je NAJJAČA žena koju sam SREO!

1

Mnoga srca su bila slomljena kada je 1989. sa školskom ljubavlju pobegao u Las Vegasu i oženio se. U to vreme, muzičar je bio tek na vrhuncu slave, pa su fanovi javno negodovali. Ipak, to nije promenilo njegovu odluku.

Džon Bon Džovi i dorotea
Džon Bon Džovi i doroteafoto: Profimedia

Džon Bon Džovi, američki muzičar i osnivač popularnog rok benda Bon Džovi, živi sa svojom suprugom već tri decenije. "I, zamislite, nijednom nisam požalio zbog toga", kaže pevač.
 

Sada, posle 30 godina braka, i dalje je srećan i savršena reklama za zadovoljnog muža i oca.

 

Na pitanje šta misli o činjenici da se njegovi vršnjaci već razvode od treće ili četvrte supruge, muzičar odgovara: "To nije moja opcija. Prvi put sam sve dobro razumeo!"

 

"Moja žena je lepak koji drži naš brak. Ja sam ludi sanjar, koji je stalno u oblacima. Moja žena me hrabro prati, i dok lebdi sa mnom ona usput hvata sve konce. Uvek je tu da spase stvar!"

 

Brak Bon Džovija i njegove supruge je isprva izazivao samo ogorčenje kod ljudi. Pogotovo tokom prvih godina braka.

 

"To je zaista bio šok za sve. Uostalom, bio sam idol mladim devojkama, a onda odjednom - postao sam oženjen čovek. Kada sam se vratio iz Las Vegasa i reko svom menadžeru da sam se oženio, on je poludeo:

 

"Da li uopšte znaš šta to znači za tvoju karijeru?," vikao mi je. "Svađali smo se danima."

 

Čak je i njegova majka bila uznemirena i nije prihvatala ovaj iznenadni brak...

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker