obožavaju se

STARIJA JE 9 GODINA OD NJEGA, A VRLO USPEŠNO SE BAVE ISTIM SPORTOM: Srpkinja i Hrvat uživaju u predivnoj LJUBAVNOJ PRIČI! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Dane

29-08-2019 16:14h
Sada im je lepo. Nece uvek tako biti. Polako dok dodju deca. Bice razvucena izmedju dve vatre. Ni tamo , ni ovamo. Razlika u naciji itekako dodje do izrazaja. Neprihvacenost sa jedne i druge strane. Bice ru nadmetanja dok leptirici u stomaku prodju. Politika kad tad udje u mesane brakove, da ljudi toga nisu ni svesni. To je cinjenica. Kako god sretno im.

Borna

29-08-2019 17:18h
@Dane
U Hrvatskoj odvajkada ima daleko više hrvatsko-srpskih brakova nego u Srbiji jer su Srbi odvajkada daleko više prisutni u Hrvatskoj i daleko više su dolazili u Hrvatsku kroz dvije Jugoslavije, to bi trebao znati.

greska

29-08-2019 20:47h
@Borna
Vise od pola danasnje Hrvatske je do 1918 bilo zemlja naseljena srpskim narodom. Zvale su se krunske zemlje u austrougarskom carstvu; Dalmacija, Istra, Slavonija, Baranja, Vojna Krajina, Dubrovacka republika. Hrvatska u ovim granicama postoji od AVNOJ-a. Pre je bila triput manja, pogledaj kartu austrougarske i popis iz austrougarskog vremena.
Danas u Hrvatskoj dve trecine hrvata jesu asimilirani Srbi zasto ne reci istinu. Ali, gde je ljubav iskrena tu ni vrag ne moze nista.

Evans

12-09-2019 11:01h
@greska
Cela Srbija je nekad bila rimska pokrajina Gornja Mezija..... bla bla truc...

pajtic67

18-09-2019 11:46h
@greska
Moramo hitno povući priznanje AVNOJevskih granica i povratiti navedene srpske zemlje!!!

mira

29-08-2019 17:50h
Meni ovo dvoje mladih ostavljaju utisak skladnog para ! To se prosto oseti ! Ako je prava ljubav , onda prepreka nema !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: