nežno iznenađenje

OBASIPA JE LJUBAVLJU I PAŽNJOM: Novi izabranik Adrijane Lime čini BAŠ SVE da usreći svoju dragu, a ono što joj je sada priredio ostavilo je manekenku BEZ DAHA! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Mita

20-08-2019 21:28h
Za Victoria sicret ,kazu da je legalizovana javna kuca .

Rodja

21-08-2019 02:08h
Izuzetno lis primer dvema cerkama.

Galeb

21-08-2019 02:10h
To nije ljubav to je placanje usluga.

Hanifa

21-08-2019 08:03h
Meni je ona toooppppp
I sve cure iz Viktorija Sikret
Prave ljepotice
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: