vole i voljene su

ONI SU MUŽEVI NAŠIH PROSLAVLJENIH GLUMICA: Ove koleginice LJUBAV su našle u DALEKOM HOLIVUDU, a ona se zaljubila u LIFTU! (FOTO)

0

Naše popularne glumice neretko vole da čuvaju svoju intimu i privatan život za sebe. Većina njih je u srećnim brakovima, a svoje partnere čuvaju ljubomorno, daleko od očiju javnosti.

foto: Andreja Damnjanović

Brak Nataše Ninković često je bio tema domaćih novinara. Glumica se udala sa samo 25 godina za Nenada Šarenca i tvrdi da joj je brak pomogao da sazri.

 

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti- rekla je ranije Nataša Ninković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

 

Nataša i Nenad su u skladnom braku već dvadesetak godina, a jedno drugog pomažu i daju uzajamnu podršku. Takođe, Nenad je od Nataše stariji više od deset godina, što im, kako kažu, nikada nije predstavljalo prepreku. Imaju dva sina, blizance Mateju i Luku, sa kojima zajedno žive u Beogradu.

 

makonda-tracker