jače od ljubavi

SREĆAN TI ROĐENDAN, MOJA MILA, JOŠ UVEK SI DEVOJČICA: Suze će vam krenuti kad pročitate PREDIVNU PESMU kojom je Balašević voljenoj Oliveri čestitao divan dan

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

To je ljubav

30-04-2019 14:56h
Izmami mi suze na oci, tako nesto svaka zeni si zeli ali malo koja dobije, ja nisam dobila, dobila sam budalu i nasilnika, eto tako.....

Edit

30-04-2019 18:36h
@To je ljubav
Ma ljubav je to.Sreca njegova da on zna istinu,odnosno ne on,vec ona i jos po neko :))))

VERA TAJNA

30-04-2019 19:47h
@To je ljubav
Sutni ga ,I kreni napred,zivot ja samo jedan-ne dozvoli da ti takav sljam upropasti..zivot je lep,veruj mi-ali ti ,treba da verujes u to!Topao zagrljaj I napred!

Jeca

30-04-2019 16:55h
Divno. Srecna zena.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: