KUM NIJE DUGME

ALEKSANDRA I FILIP SU ROĐENI JEDNO ZA DRUGO: Aco Pejović otkriva do sada nepoznate detalje o počecima romanse bračnog para Živojinović

0

On im je kum, i samim tim ih on najbolje i zna

foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Aco Pejović, kum Aleksandre Prijović, izneo je svoje mišljenje o njenom braku sa Filipom Živojinovićem, prisetivši se i kako su se njih dvoje upoznali.

 

- To neko prvo upoznavanje je bilo kada je Aleksandra učestvovala u jednom takmičenju, a posle smo se na nekim nastupima viđali. Glavno upoznavanje je bilo kada je počela da se zabavlja sa Filipom, bili smo na jednoj proslavi i ja sam video ta dva pogleda i rekao mu “Stavi prsten i vodi je kući” – rekao je pevač, i dodao:

 

foto: Damir Dervišagić

- Mislim da je oboma kašika upala u med, oboje su stvoreni jedno za drugo, sa energijama i razmišljanjem, pogotovo sad kada je Aleksandar došao. Ona je sjajna majka, Aleksandar je pravi primer dečaka kako beba raste i treba da bude odgajana. A i naravno Fića je pravi tata i to radi kako treba. Dajem savete, imam iskustva, ali mislim da oni sami treba neke stvari da otkriju – rekao je pevač.

 

 

makonda-tracker