emotivno

PRAVI ROMANTIK: Bastijan Švajnštajger je ovako Ani Ivanović čestitao Dan zaljubljenih - oboriće je s nogu (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Deki

14-02-2019 12:00h
Nije hejt al stvarno izgleda matoro za nju, duplo starije izgleda, a i nema stila. Nije romantik onaj koji ima brdo para pa nešto kupi već onaj što uđe u komšijsku baštu sa opasnim psom da bi tamo ukrao jednu ružu.

Ružica

14-02-2019 12:39h
@Deki
I šta ćeš sa tom ružom?
Dečko, sa ružom možeš samo da obrišeš d**e.
Bez zlatne ogrlice, dobrog auta i puno love se ne pojavljuj.

Nama ne trebaju golje već situirani. Ako nema love, ljubav izlati kroz prozor.

Deki

14-02-2019 13:00h
@Ružica
Ha, ha, dobro si se prijavila, da si sponzoruša. A takve se kite sa sto dinara, a na posletku ni toliko ne dobiju, po onoj narodnoj, izbirač dobije otirač. A takve kao ti, prepoznam iz daleka, i ne mogu ni da mi priđu jer ih jednim pogledom vratim na dno, gde im je i mesto. Za mojim stolom sede dame, koje zlatom kitim.

Tanja

14-02-2019 13:05h
@Ružica
Pročitah ovo i zanemeh, obuze me transfer blama, pa zar ovo može da napiše jedna devojka, žena, šta li je već. Bože vrati joj razum, ne trebaju tebi pare devojko, ni sponzor, pameti ti nemaš.

sara

16-02-2019 09:58h
vaznija je ljubav koja njima vlada
od svih glupih pokloncica
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: