prebolela slobu

LUNA ĐOGANI ZAPOČELA NOVU ROMANSU U RIJALITIJU: Dugo su negirali da između njih nešto postoji, a onda su SVE PRIZNALI pred MILIONIMA gledalaca! (VIDEO)

1

Nakon ljubavne priče sa Slobom Radanovićem u prošloj sezoni rijalitija Zadruga, malo ko je mogao da pretpostavi da će se Luna Đogani ponovo upustiti u romansu pred kamerama

foto: glossy
foto: glossy

Luna Đogani i Marko Miljković bili su nerazdvoji tokom sinoćnje žurke, tokom koje je pao i prvi pravi poljubac!


Naime, Luna i Marko su se prvo poljubili u dnevnoj sobi, a zatim se osamili u kupatilu.

 

Marko je pokušao da sakrije sebe i svoju novu devojku od kamere lopatom, ali to im nije pošlo za rukom.

 

- Moj život je napolju, ovo nije moj život - govorila je Luna između poljubaca.

 

- Ovo može da bude deo tvog života - rekao joj je Marko.

 

- Nemoj da me izdaš! Obećaj mi - imala je jednu molbu.

 

- Neću - obećao je Marko.

 

- Ja tebe muvam jedno šest meseci - priznao joj je Marko.

 

- Ti se sa Miljanom sprdas, a sa mnom nemoj da se sprdaš - zamolila je Đoganijeva.


Podsećamo, Luna i Marko bili su česta tema u Zadruzi zbog mišljenja mnogih da među njima postoje emocije, međutim oni su takve tvrdnje oštro demantovali, a vrlo često zbog toga ulazili i u konflikte.

 

Podsećanja radi, Marko i Luna su se pre nekoliko dana posvađali u toj meri da je Đoganijeva doživela nervni slom. Najviše je iznerviralo to što je Miljković za njenog oca rekao da je budala.

 

Na sastanku održanom pre nekoliko dana Zadrugari su izneli svoje mišljenje, a to je da se njih dvoje vole, ali da te emocije kriju. Kao što to uvek biva u "Zadruzi" nakon najbrutalnijih prozivki i psovki sledi pomirenje, a tako je bilo i u slučaju Lune Đogani i Marka Miljkovića.

 

Ipak, odgovor Marka Miljkovića tom prilikom na ovu temu sve je iznenadio:

 

- Smuvaćemo se za Srpsku novu godinu! - rekao je Marko, a Luna kao i obično nije htela da konkretno odgovori šta misli otome što je Miljković rekao ali je ponovila da ona ima prava da radi šta god želi:

 

- Pokazala sam da nisam neka moralna, da sam bila sa Markom ja bih to priznala. Slobodna sam da budem sa kim god želim - rekla je ona.

 

 

makonda-tracker