još uvek su u braku

PRED BOGOM SU I DALJE ZAJEDNO: Kija i Sloba nisu NI PODNELI zahtev za razvod, evo šta rijaliti zvezda kaže o tome!

0

U poslednje vreme mnogo se piše o tome da su bivši supružnici Kristina Kockar i Slobodan Radanović opet zajedno, a kako Kurir saznaje, bivši zadrugari zapravo su i dalje u braku!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naime, mladi pevači jesu se razveli sudski u avgustu ove godine, ali ne i pred bogom, tako da se i dalje mogu smatrati bračnim parom. Oni čak nisu ni podneli zahtev za razvod nadležnima u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, pred čijim su se sveštenikom svojevremeno zarekli na večnu vernost, što govori o tome da među njima još ima emocija, pogotovo sa Slobine strane.

 

On je prilično usporavao i građanski razvod, a pošto Kija još nije potegla pitanje crkvenog, on to i ne pominje, sve nadajući se da će mu ona pružiti još jednu šansu, otkriva naš izvor.

 

- Po završetku rijalitija Kija je želela da što pre stavi tačku na njihov odnos i potpiše papire za razvod. Zbog sramote i poniženja koje je doživela u rijalitiju, gde ju je Sloba javno prevario s Lunom Đogani, a potom i nastavio vezu s njom, njoj je bilo u interesu da što pre završi s prošlošću. Međutim, kako je to završeno, i to teška srca, jer su oboje plakali pred sudijom, nije im se žurilo da se razvedu još jednom - navodi sagovornik Kurira blizak bivšim, ali istovremeno i aktuelnim supružnicima, i dodaje da oboje vrlo dobro znaju da je njihov crkveni brak još na snazi, ali da su se prećutno složili da to ne pominju.

 

- Kija je pametna žena i sigurno je razmišljala i o tome. Međutim, ništa nije učinila po tom pitanju. Takođe, oni se ne mogu venčavati u crkvi sa drugim partnerima dokle god ne okončaju crkveni brak. Dakle, pred bogom su i dalje zajedno - kaže izvor, čije navode je za Kurir potvrdila i Kristina Kockar.

 

- Nismo se crkveno razveli. Kao i uvek, čekam Slobu - rekla nam je Kija.

 

Procedura crkvenog razvoda je jednostavna, ali postoji jedna "kvaka" - crkveni sud utvrđuje koji supružnik je kriv za razvod, pa taj više ne može da se venčava pred oltarom. A kako je jedan od glavnih razloga preljuba, izvesno je da je Slobi crkveni brak s Kijom poslednji, bilo da u njemu ostane ili ne.

Naime, najčešći razlozi za razvod braka prema crkvenim propisima su preljuba, zlobno napuštanje, dovođenje u opasnost bračnog duga, otpadništvo od vere.

 

Inače, razvod je veoma jednostavan prema pravilima SPC - na osnovu priložene odluke građanskog suda i pismene izjave oba supružnika o razlozima za razvod crkva izdaje potvrdu da par više nije venčan, a potpisuje je patrijarh, episkop ili sveštenik iz nadležne eparhije.

 

U prilog tome koliko je naročito Radanoviću stalo da Kockareve govori i to što je u više navrata po okončanju "Zadruge 1", u kojoj je ona pobedila, izjavljivao da je ona ljubav njegovog života.

 

- Kockao sam se u ljubavi, pogotovo u poslednjih godinu, godinu i po dana. Najsrećniji sam bio pre nekih šest godina, kad sam stupio u vezu s Kristinom - izjavio je Radanović pre samo nekoliko dana.

 

Podsetimo, posle završetka rijalitija i Kija je krenula u estradne vode, a ona i Sloba čak imaju istog menadžera, nastupaju zajedno i posećuju jedno drugo, o čemu su i javno govorili.

 

Inače, Kristina Kockar juče je na Instagramu objavila da je snimila duet sa Stojom.

 

- S ponosom predstavljam najavu dueta 'Ko bi rekao'. Bilo mi je zadovoljstvo snimati sa institucijom muzike, Supermen ženom. Očekujte neočekivano - napisala je Kija pored tizera za pesmu.

 

 

makonda-tracker