foto

ONA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPKINJA, a ON je njena NAJVEĆA LJUBAV: Evo ko je UKRAO SRCE prvog srpskog VIKTORIJINOG ANĐELA!

0


Kristina Perić prva je Srpkinja koja ponosno nosi titulu Viktorijinog anđela, a ne krije da je presrećna i ispunjena i na ljubavnom planu

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka Kristina Perić svojom pojavom osvaja gde god se pojavi, a upravo zbog svoje lepote i šarma dostigla je svetsku slavu, budući da je jedna od retkih devojaka na svetu, a ujedno i prva Srpkinja, koja s ponosom može poneti titulu "anđela" modne kuće Victoria's secret.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRISTINA PERIĆ?‍♀️ (@kristinaperic26) on

Kristina je aktivan korisnik društvenih mreža putem kojih često obaveštava fanove o dešavanjima iz svakodnevnog života, a po fotografijama možemo zaključiti da je veliki ljubitelj putovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D (@23_23_7) on

 

Osim toga, Kristina ne krije da je srećno zaljubljena, a njeno srce ukrao je šarmantni Damir Đurđević, koji je svoju deset godina mlađu izabranicu nedavno zaprosio na romantičnoj lokaciji u Milanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D (@23_23_7) on

– Nisam očekivala da će me zaprositi baš sada, iako smo pričali na tu temu. Bila sam uverena da će mi prsten dati krajem maja, za moj rođendan, kad smo bili na Kipru. Ali nije. Posle mi je objasnio da je pomislio kako to ne bi bilo iznenađenje, a upravo je to hteo da postigne. I uspeo je u toj nameri, stvarno sam u šoku. I dalje - rekla je Kristina za magazin Gloria nakon veridbe koja se dogodila 10. juna ove godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRISTINA PERIĆ?‍♀️ (@kristinaperic26) on

Kristina je snimala editorijal u Italiji i kad joj se Damir najavio da dolazi, pomislila je da je to još jedna “obična poseta”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRISTINA PERIĆ?‍♀️ (@kristinaperic26) on

– Stigao je pravo na set, a na putu do hotela pričali smo o svakodnevnim sitnicama, ničim nije nagoveštavao šta planira. Međutim, dok smo se spremali za večeru, stao je ispred mene i izvadio kutijicu. Kad ju je otvorio, rekao je: “Mislio sam da budeš Đurđević”. Izgovorila sam “da” bez razmišljanja. Prsten je upravo onakav kakav sam priželjkivala, elegantan sa malim dijamantom. Uvek bih takav birala - presrećna je Kristina, koja je danas rešila da javno svom dragom čestita rođendan putem društvenih mreža, pa je tim povodom podelila njihovu zajedničku fotografiju i poručila: Srećan rođendan, ljubavi!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRISTINA PERIĆ?‍♀️ (@kristinaperic26) on

 

 

makonda-tracker