brak za primer

Ljubav koja TRAJE 37 godina: Balaševići ZAKASNILI na svoje venčanje, a tek da čujete kako se Đorđe našalio sa MATIČAREM

0

Njima nikada nije bilo dosadno, a Đorđe se neumorno šalio i na svom venčanju.

đorđe i olivera balašević
đorđe i olivera balaševićfoto: Damir Dervišagić

Đorđe Balašević je samo dva dana nakon najave rasprodao koncert, a osim njegove muzike, i privatan život slavnog kantautora godinama privlači pažnju javnosti, a njegova ljubavna priča sa Oliverom Balašević počela je pred kamerama, da bi zatim usledilo neobično venčanje.

 

Pevač je upoznao je mladu Zrenjaninku Oliveru Savić, našu bivšu reprezentativku u sportskoj gimnastici nenadano. Oboje su bili gosti novosadske televizije - Olivera kao sportista, a Đorđe kao muzičar. Par koji ima troje dece - Jovanu, Jelenu i Aleksu, je ove godine proslavio 37. godišnjicu braka, a venčali su se tajno, bez pompe, usred radne nedelje. Bio je četvrtak, 7. maj 1981. godine.

 

Olivera je otkrila kakva je sama ceremonija venčanja bila.

Kasnili smo na sopstveno venčanje… Tada je Jovana već bila rođena, kada smo se venčali, i ja sam zbog albuma za devojčicu i slike želela da budem u belom, mislim da je to san svake devojke, a Đole je bio neposredniji, on je imao farmerke i prsluk, patike naravno i stavio je bedž – Mapete", prisetila se ranije Olivera Balašević.

Kumovi su im bili Biljana Krstić i Josip Boček, koje je Đole "prevario" rekavši da treba da snimaju neku emisiju na televiziji i da obavezno ponesu lične karte.

I na svadbi Đole je bio duhovit.

Kad su pitali da li neko ima nešto da prijavi, on je matičaru pružio ključeve od automobila i rekao da nešto nije u redu sa ler-gasom, auspuh nešto ne radi dobro… I tako smo se mi "legalizovali", ispričala je Olja.

 

makonda-tracker