slave četvrtu godišnjicu braka

Ove detalje o početku veze Amal i Džordža Klunija SIGURNO NISTE ZNALI: Evo kako je počela ljubavna priča poznatog para!

0

Amal i Džordž upoznali su se 2013. godine na jezeru Komo putem zajedničkog prijatelja, ali glumac se nije odmah usudio da je pozove. Pre prvog sastanka slao joj je sladunjave poruke i potpisivao ih imenom svog psa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od najpopularnijih poznatih parova danas slavi četvrtu godišnjicu braka, prenosi Stil.

 

Pedesetsedmogodišnji glumac i četrdesetogodišnja advokatica venčali su se 27. septembra 2014. godine na intimnom, ali glamuroznom venčanju u Veneciji, gde su blokirali saobraćaj kako bi na ceremoniju stigli u miru.

 

Skladan par nikad nije punio novinske naslove skandalima i pričama o preljubama - Amal i Džordž na glasu su kao jednostavni, velikodušni ljudi koji vole da pomažu drugima i daruju fanove.

 

Povodom četvrte godišnjice atraktivnog para, u javnost su iscureli novi detalji o samim počecima ljubavne priče koja je obeležila jednu holivudsku generaciju.

 

Tako smo saznali da se slavni zavodnik, na čijoj se listi bivših devojaka navodno nalaze Lusi Lu, Rene Zelveger i Šarliz Teron, nije usudio odmah da pozve Amal na sastanak jer se plašio da će ga takva snažna žena odbiti.

 

Kad se napokon usudio da je pozove na druženje i dobio njen pristanak, dao je sve od sebe kako bi prvi spoj bio događaj koji će lepa advokatica pamtiti celi život.

 

Klasičnu ideju odlaska na kafu ili u restoran, Džordž je odlučio da zameni terminom u studiju u "Abbey Roadu", na istom mestu gde je kultni bend "The Beatles" snimio mnoge hitove, ali zamalo je ostao kratkih rukava.

 

Naime, Amal je tih dana imala pune ruke posla jer su ona i njen advokatski tim preduzimali pravne akcije protiv Muslimanskog bratstva i nije znala kada će radni dan biti gotov.

 

Džordž i Amal Kluni
Džordž i Amal Klunifoto: Profimedia

 

Kad je napokon stigla u studio, Amal je uživala u snimanju sa slavnim udvaračem i orkestrom od 150 muzičara koje je Kluni angažovao kako bi je zadivio, a zatim predložila da bi mogli da izađu na večeru na jedno pomodno mesto.

 

"Rekla mi je - idemo tamo!", prisetio se Džordž za portal 'The Hollywood Reporter', "To mesto tada je bilo neverovatno šik i u trendu. Kad smo izašli iz restorana, pred vratima nas je čekalo pedesetak paparaca. Ali ona je sve to podnela poput šampiona".

 

Džordž se u Amal zaljubio preko ušiju i pre prvog sastanka pa se od nedostižnog neženje brzo pretvorio u 'zaljubljenog školarca'. Izvori otkrivaju da joj je slao poruke u kojima je pisalo: "Oteli su me, treba mi advokat", koje bi zatim potpisivao imenom svog psa.

 

 

makonda-tracker