iskrena

Milica Todorović uživa u srećnoj vezi, a priznaje da se i dalje viđa sa BIVŠIM: Miloš ZNA da sam i dalje u kontaktu sa Radetom!

0

Milica Todorović je gostovala u emisiji gde je pričala o svojoj karijeri, ali i detaljima iz privatnog života.

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Pevačica se odmah osvrnula na sam početak svoje karijere, pa je otkrila ko joj je bio podrška, s obzirom da je jako mlada ušla u svet estrade.

 

- Roditelji su mi bili najveća podrška. Oni su sa mnom išli na nastupe u početku, 2003. godine. Ja sam tada bila sedmi razred osnovne škole i dobila sam ponudu da radim u jednom restoranu u Kruševcu i bila sam uzbuđena. Tada nisam znala nijednu narodnu pesmu, ali sam morala da počnem to da slušam, jer kod nas se to više voli. Nije mi bilo naporno, nisam imala neprijatne situacije - rekla je Milica.

 

foto: Damir Dervišagić

Pevačica se proslavila u "Zvezdama Granda" kada je i pobedila na takmičenju.

 

- Često pričam sa svojim dečkom Milošem, to nije bila trema, nisam se uplašila. Bila sam uzbuđena i puna samopouzdanja - izjavila je i dodala:

 

- Saša Popović je meni bio kao drugi tata. Ja osećam i znam da me on puno voli i to je obostrano. To je jedan fenomenalan čovek na prvom mestu, jer mi je izlazio u susret u pola dana i noći.

 

Todorovićeva je bila u vezi i sa bratom Saše Kovačevića, što je u to vreme intrigiralo javnost.

 

- Radeta sam upoznala kada sam pevala sa Sašom. Mi smo kao brat i sestra, njega mnogo volim, jako su vaspitani momci. Ja se i sa Radetom čujem, Miloš to zna, često se viđamo na nekim skupovima. Meni je mnogo drago što sam sa svojim bivšim momcima ostala u dobrim odnosima - izjavila je Milica i progovorila o svom dečku koreografu Milošu.

- Svi znaju da sam ja sa Milošem Paunovićem, pet godina sam u stabilnoj vezi, dokle god nam je lepo - lepo je. Ništa ne planiramo. Toliko sam navikla i na njegov način rada, s obzirom da je veliki profesionalac - kaže Todorovićeva u emisiji "Glamur Specijal".

 

 

makonda-tracker