bili su 7 godina u ljubavi

Da je sudbina drugačije htela, ona bi se našla na mestu Megan Markl: Zašto je Čelsi ostavila princa Harija?

0

Kada je shvatila sve, pobegla je glavom bez obzira. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekoliko godina pre nego što se zaljubio u sadašnju suprugu Megan Markl, princ Hari je bio na korak od odluke da se oženi dugogodišnjom devojkom Čelsi Dejvi, piše Stil.kurir.rs. 

 

Čelsi je bila gost na njegovom venčanju s Megan, ali i na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton - to je bio prelomni trenutak kada je zamislila sebe u Kejtinoj ulozi i odlučila da jednostavno ne želi da postane član kraljevske porodice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sva ta pompa i neverovatna ozbiljnost u isto vreme pomogli su Čelzi da shvati da prava stvar koju treba da uradi jeste da raskine sa Harijem. Iako su imali mnogo toga zajedničkog, shvatila je da dolaze iz potpuno različitih svetova koji ne mogu da se spoje, naročito zato što je ona posebno volela svoju privatnost koju i sada pažljivo čuva", otkrila je za Elle Anđela Levin, novinarka koja je pisala biografiju princa Harija pod nazivom "Razgovori sa princom".

 

Par je tada raskinuo vezu dugu 7 godina, ali u leto 2015. godine su još jednom pokušali i pomirili se. Tajno su otputovali u Afriku, ali se nisu čak ni vratili zajedno, jer se Čelsi držala svoje odluke da ne želi da se javno eksponira u tolikoj meri.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker