smirio se

Brak je SKUP, a razvod još skuplji: Španski ZAVODNIK otvoreno o ŽENAMA koje su obeležile njegov život (FOTO)

0

Obeležen kao jedan od najseksipilnijih španskih glumaca, Antonio Banderas stoji čvrsto na zemlji i nema problem da na večeru ode sa devojkom i bivšom ženom.

antonio banderas
antonio banderasfoto: Profimedia

Antonio Banderas dobitnik je počasne nagrade "Goja" i nominovan za najbolju ulogu u seriji "Genije", u kojoj glumi španskog slikara Pabla Pikasa.

 

Ovaj španski zavodnik nekad je češće bio u žiži interesovanja medija zbog svog privatnog života i ljubavnih odabira, nego zbog svoje karijere.

 

Budući da je prošle godine doživeo infarkt, glumac je odlučio da uvede promene u svom životu. Ostavio je pušenje, a svoje vreme sada više posvećuje porodici, prijateljima i poslu.

Sve ostalo je ludost", rekao je za magazin "Hello".

Sadašnja devojka Antonija Banderasa je Nikol Kimpel. Banderas priznaje da je bolje što je njena poslovna strana okrenuta ka bankarstvu i finansijama.

Nihovih razlika potpuno je svestan. Štaviše, prijaju mu.

Bolje nego da smo oboje umetnici. Dva puta sam bio oženjen glumicama. Mi iz tog sveta imamo vrstu nervoze koju je teško pratiti, a može da se javi i konkurencija jer smo kolege", objašnjava Španac.

Sa prvom suprugom, Anom Lezom, kaže, izgubio je kontakt. Nisu se videli 25 godina. Međutim, to nije slučaj sa drugom suprugom, Melani Grifit. 

 

Melani mu je, priznaje, veoma draga. Ne bi mogao da zamisli svoj život bez nje. Njih dvoje imaju i ćerku, Stelu. Roditelji za nju žele da završi studije i dobije diplomu. Trenutno pohađa kurs glume, a Španac misli da je ćerka od roditelja videla privatno onu ružnu stranu glumačke profesije, pa joj to ne bi preporučili. Upravo zbog ćerke koju imaju, Banderas i Melani ostali su u jako dobrom odnosu.

 

antonio banderas i melani grifit
antonio banderas i melani grifitfoto: Profimedia

Teško je objasniti. Melani mi je najbolja prijateljica, čujemo se gotovo svakodnevno, a kada smo oboje u Los Anđelesu, izlazimo na večere. Nikol je takođe uključena. Melani nije moja partnerka, ali je moja porodica i tkao će biti doveka", dodaje.

Što se tiče njegove budućnosti sa Nikol, Banderas razmišlja sasvim racionalno. Ne veruje da će se venčanje dogoditi. Sa njom se, kaže, već oseća kao da je u braku. Misli da je brak skup, a razvod još skuplji.

Nama je dobro, imao sam sreće jer sam pronašao osobu koja je dikretna, slatka, nežna i nije joj stalo da bude u centru pažnje. Ona je moja žena i tkao živimo, kao supružnici. Ona mi uliva ravnotežu."

 

makonda-tracker