LJUBAV I POŠTOVANJE

ROMANTIČNI post Seke Aleksić izmamiće vam osmeh na lice: POGLEDALA SAM GA I POMISLILA...

1

Popularna pevačica Seka aleksić i njen suprug veljko Piljkić upoznali su se nadanašnji dan, pre devet godina.

Veljko Piljkić i Seka Aleksić
Veljko Piljkić i Seka Aleksićfoto: Dragana Udovičić

Seka Aleksić i Veljko Piljkić danas obeležavaju devetu godišnjicu ljubavi, a pevačica tvrdi da je od prvog trenutka znala da je on pravi čovek za nju.

Kada sam ga upoznala i s njim otpočela vezu, prvi put sam osetila da bih s nekim mogla da živim do kraja života. Bila sam sigurna u svoja osećanja jer je probudio u meni ono što do tada niko nije uspeo. Markantan je i muškarac u svakom smislu te reči. Pored njega čovek ne može da ostane ravnodušan. Jednostavno se osećam sigurno, zaštićeno, ženstveno", ispričala nam je Seka godinu dana nakon venčanja sa Veljkom.

Seka Aleksić sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom
Seka Aleksić sa suprugom Veljkom i sinom Jakovomfoto: Andreja Damnjanović

Opisujući svog voljenog, ona je rekla:

Veljko je, iako je dve godine mlađi od mene, veoma ozbiljna, odgovorna, pedantna i porodična osoba. S druge strane, ja sam u svoja osećanja verovala i nije bilo potrebe da mislim o tome šta bi moglo da bude jednog dana. Uživamo u svakom trenutku, a našu ljubav i vezu nadograđujemo svakog dana raznim postupcima i kako vreme prolazi, sve više shvatam da sam donela pravu odluku i udala se za predivnog i poštenog muškarca."

Danas je Seka na Instagram postavila neverovatno romantičan post, koji je oduševio fanove:

Na današnji dan pre 9 god. upoznala sam svoju srodnu dušu! Pogledala sam ga i pomislila “ovo će biti moj muž”...? Vidite nas sada...??", napisala je Seka Aleksić.

 

 

 

makonda-tracker