pune ruke posla

VELJKO RAŽNATOVIĆ priznao da će Ceci podariti unuče: Bogdana i ja već radimo na PRINOVI! (FOTO)

0

Veljko Ražnatović otkrio je da on i njegova verenica Bogdana Rodić intenzivno rade na potomstvu i da jedva čeka da svojoj majci podari prvo unuče.

Veljko ražnatović sa devojkom
Veljko ražnatović sa devojkomfoto: Dragana Udovičić

Muški naslednik popularne pevačice Cece Ražnatović, Veljko, u subotu nakon svog boks meča u Jagodini nije se odvajao od svoje verenice, Bogdane Rodić. Čim je izašao iz ringa, Veljko je najpre prišao njoj i snažno je zagrlio i poljubio, a tek onda se pozdravio s porodicom i prijateljima.

 

Veljko je za Kurir otkrio da sa verenicom ima velike planove, a priznao je i da rade na potomstvu.

Bogdana i ja se odlično slažemo, zaista je divna devojka. Ona je moja srećna zvezda i mora pred svaki meč da mi poljubi obe ruke! Mnogo se piše i komentariše naša veza i našim roditeljima se stavljaju u usta reči koje nisu rekli. Zato vam ja sad otkrivam da se nadam da će uskoro biti prinove! Bogdana i ja radimo na tome da dobijemo bebu, a potom će i svadba", otkrio je Veljko za Kurir i dodao da s verenicom, koju već naziva ženom, uskoro odlazi na prvi zajednički odmor.

Veljko nakon meča sa verenicom
Veljko nakon meča sa verenicomfoto: screenshot

Uskoro idem sa ženom na odmor na dve nedelje. Moram malo da dođem sebi, naporno sam trenirao od novembra i od tada nisam stao. Imao sam svakodnevno po tri treninga, stalno sam u mašini", kaže Veljko.

Veljkova majka, Ceca, koja je ranije rekla da ne može da gleda uživo Veljkove mečeve da se ne bi potresala, čestitala je nasledniku posle pobede, a on nam je otkrio da je ona ponosna na njega i zaslužna za uspeh zbog podrške koje mu je pružala.

 

 

makonda-tracker