konačno srećna

Ponovo ju je osvojio slavni frajer: Ovo je novi dečko Marije Šarapove! (FOTO)

0

Ruska teniserka poznata po lepoti ponovo uživa u ljubavi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Marija Šarapova (30) ponovo je srećno zaljubljena, pišu američki mediji i otkrivaju da je njeno srce osvojio milioner Aleksander Gilkes (38).

 

Teniserka i slavni naslednik viđeni su zajedno dva puta - najpre u januaru, a potom pre nekoliko dana u jednoj galeriji u Los Anđelesu.

 

 

A post shared by Alexander Gilkes (@gilkesa) on

 

Aleksander je, inače, sin poznatog dermatologa i vlastik kompanije Paddle8, koja organizuje onlajn aukcije. Ranije je bio u braku s dizajnerkom i stilistkinjom Mišom Nono, koja je proteklih meseci često pominjana u medijima jer je navodno upoznala princa Harija s američkom glumicom Megan Markl. Gilkes je, inače, pohađao prestižni koledž Iton, čiji su najpoznatiji studenti prinčevi Vilijam i Hari.

 

 

Lepa Maša je, pre nego što je upoznala Aleksandra, bila u vezi s teniserom Grigorom Dimitrovim, a nešto ranije je bila verena za slovenačkog košarkaša Sašu Vujačića. Nakon štoj e prošla dva bolna raskida, a zatim bila suspendovana zbog korišćenja dopinga i suočila se sa osudama i javnosti i teniske zajednice, Šarapova je, čini se, konačno ponovo srećna.

makonda-tracker