muškarac mora da bude oslonac

U seriji "Istine i laži" njen lik ima buran ljubavni život: Jelena Gavrilović prvi put otvoreno o svojoj intimi

0

Jednu od najlepših srpskih glumica trenutno gledamo u serijama Nemanjići i Istine i laži, a mnogi muškarci su se, gledajući njene uloge fatalnih žena, zapitali je li Jelena zauzeta...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jelena Gavrilović s razlogom važi za jednu od najlepših domaćih glumica - bez obzira na to da li je srećete u nekoj svečanoj ili neformalnoj varijanti, savršeno doteranu ili bez šminke, ona izgleda besprekorno.

 

Zbog toga mnogi pripadnici jačeg pola uzdišu za njom, pa će ih obradovati vest da je lepa glumica trenutno slobodna.

 

 

Nedavno sam izašla iz duge emotivne veze. Ovog trenutka sam sama, ali se nadam da će se i meni desiti prava ljubav. Volim stabilne ljude, muškarac mora da bude moj oslonac. Mnogo je teško naći nekoga ko može da razume i moj posao i moj život – objašnjava Jelena.

 

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

 

Kako ona ističe, njeno srce nije lako osvojiti, budući da je rasla uz primer velikih i pravih ljubavi. Za razliku od lika Tatjane, koji igra u seriji Istine i laži, Jelenino srce bira samo jednog - za ceo život.

 

Ja se inače teško zaljubljujem. Imala sam u kući priliku da gledam i mamu i tatu koliko se vole, a naročito baku i deku. Kada mene bude gledao neki muškarac kako je moj deka gledao moju baku, odmah ću se udati za njega. Nema pravila kada će nam se šta desiti – ističe Gavrilovićeva. – Kad se budem udala, biće to za ceo život!

 

makonda-tracker