godinama su u braku

Sinoć je pola Beograda gledalo samo nju: Jeste li znali da je ova lepa glumica supruga Milorada Milinkovića? (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Snežana R.

18-01-2018 12:41h
Da je lijepa, stvar ukusa, ali je očajno obučena.

Sladjana

21-01-2018 23:15h
@Snežana R.
Pa i to je stvar ukusa

None

18-01-2018 15:21h
Lepotica? Kako je najaviste u tekstu, ja pomislih da ću da vidim osobu koja ostavlja bez daha, a ona sasvim prosečna. U redu je biti prosečnog izgleda, i sam sam takav, ali nemojte onda prosečne osobe nazivati lepoticama.

Mira

13-05-2022 10:53h
Koliko je meni poznato oni vise nisu u braku

ah

13-05-2022 11:00h
@Mira
članak je iz 2018, nepismeni čoveče
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: