rođeni jedno za drugo

Ako me kod kuće čeka ŠNICLA, zašto bih išao na HAMBURGER? NAJLEPŠA ljubavna priča u svetu poznatih i danas mami smešak!

0

I pedeset godina nakon što su se prvi put sreli, ovaj par voleo se kao prvog dana...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivud je mesto na kom brakovi uglavnom ne opstaju dugo. Zato je priča o 50 godina ljubavi Pola Njumena i Džoane Vudvord zaista izuzetak. Naročito zbog toga što se čini da su njih dvoje bili zaljubljeni i posle toliko godina provedenih zajedno.

 

- Jednom sam pitao vozača ko mu je bio omiljeni klijent, a on je odmah rekao: Pol Njumen je bio jako drag. Ispitivao me je o mom životu, a sa njim je bila njegova supruga Džoana. Tip je imao 80 godina i ljubio se sa njom sve vreme. On bi je zagrlio, ljubili su se i kikotali. Neverovatno! - ispričao je glumac Ansel Elgort.

 

foto: Profimedia

Njumen i Vudvord su se upoznali u Njujorku, kada su oboje, po letnjem danu, hteli da se rashlade, zbog čega su ušli u prikolicu filmskog agenta koja je bila klimatizovna. On je pomislio da je to najlepša devojka koju je ikada video, dok ona nije bila impresionirana - mislila je da on samo lepotan i ništa više.

 

Nikad nije voleo nijednu osim nje: Najromantičniji ljubavni čin u svetu slavnih i danas mami osmeh (FOTO)

 

- Bila je moderna i nezavisna, a ja sam bio pomalo konzervativan. Trebalo mi je vremena da je uverim da nisam tako dosadan kao što se čini - napisao je Njumen u autobiografiji.

 

Uskoro su se, međutim, ponovno sreli, kada su na Brodveju zajedno igrali u istoj predstavi. Postali su prijatelji i počeli su češće da se druže. Bile su to pedesete, a Njumen je bio oženjen lepom Džeki Vit i imao je troje dece.

 

foto: Profimedia

Sve je ostalo na prijateljstvu, dok ih ponovo nije spojio film Dugo, toplo leto. Hemija između njih je postala toliko snažna da im je bilo sve teže da izdrže tu situaciju.

 

Džoanu je brinulo to da bi mogla da mu rasturi porodicu, što ni Njumen nije želeo da se dogodi. Ipak, ljubav je bila prejaka. To je shvatila i njegova supruga, pa mu je 1957. godine dala razvod.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker