čovek zbog kog se ledena kraljica topi

Šuška se da su u vezi već 18 godina: Ovaj slavni milioner je ukrao srce Ane Vintur (FOTO)

0

O karijeri urednice američkog Voga, definitivno najuticajnije osobe u svetu mode, znamo sve, ali je njen ljubavni život oduvek obavijen velom tajne...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Slavna Ana Vintur nikada u razgovoru s novinarima ne otkriva detalje o svom privatnom životu. Ipak, poznato je da je ona već godinama i te kako srećno zaljubljena.

 

Vinturova je od 1984. bila udata za uglednog psihijatra Dejvida Šafera, s kojim je dobila dvoje dece. Par se, međutim, rastao 1999. godine, a spekulisalo se da je za to kriva njena afera sa Šelbijem Brajanom, poznatim milionerom. Ana Vinur je to demtantovala, ali izvori bliski slavnoj urednici ostali su pri tvrdnji da je ona u tajnoj vezi s Brajanom.

 

Sedma decenija nije otopila srce Ane Vintur: 10 najlepših izdanja ledene kraljice mode (FOTO)

 

- Sada se i osmehuje i smeje - rekao je navodno jedan od njih.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Nakon nekoliko godina, potvrđeno je da je par u srećnoj vezi, ali i danas retko možemo videti zajedno. Uglavnom se zajedno pojavljuju na teniskim mečevima, što izaziva opšte iznenađenje, budući da se Ana najčešće na javnim događajima pojavljuje sama, a poznate ličnosti utrkuju se da se nađu u njenom društvu.

 

Svojevremeno, američka štampa pisala je da je ova ljubav smekšala modnu urednicu poznatu po strogoći u poslu.

 

- Čak i kad je neraspoložena, ima drugačiji stav - rekao je jedan od njenih saradnika. - Složili smo se da je mnogo blaža i da je lakše raditi s njom...

 

makonda-tracker