#texanhottie kraljice mode

Od kad je sa njim, sve se više smeje: Kratka i slatka ljubavna priča Ane Vintur i Šelbija Brajana (FOTO)

0

Slavna urednica američkog Voga Ana Vintur više od deset godina uživa u ljubavi sa investitorom Šelbijem Brajanom, ali retko kad su viđeni skupa...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vole da posećuju teniske utakmice i spektakularne večere i ceremonije, a šuška se da je on razlog zašto je nekada čelična ledi smekšala, te počela mnogo češće da se osmehuje u javnosti, što nije bio njen fah.

foto: Profimedia

Zbog posla, Ana je izuzetno poznata žena i svaki njen korak pomno prate mediji širom sveta. Njeno "da" znači onoliko koliko njeno "ne" boli u modnom svetu, ali i šire. Cenjena je, uticajna i vrlo smišljeno čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti.

 

Njen prvi brak sa Dejvidom Šaferom okončan je razvodom 1999. godine. Par ima ćerku Bi i sina Čarlsa, na koje su veoma ponosni. Čarls je protekle godine sa suprugom Elizabet dobio ćerku Karolinu, dok se Bi pre nekoliko meseci verila sa Frančeskom Karocinijem, sinom preminule urednice italijanskog izdanja Voga Franke Socani, što je razlog zašto je tu vezu svet okarakterisao kao "spoj modnih imperija".

 

Ledena kraljica modne industrije konačno progovorila: Sve o otkazu Ane Vintur (VIDEO)

 

S druge srtrane, Anu već više od deset godina greje ljubav vlasnika internacionalnih kompanija i poznatog pionira u telekomunikacijama, Šelbija Brajana. Šelbi je za razliku od Dejvida samo tri godine stariji od nje, ali velike su šanse da ona svakako vodi glavnu reč, barem kada je stil u pitanju.

foto: Profimedia

Možda se ne pojavljuju često zajedno u javnosti, ali njihova ljubav i te kako opstaje i odoleva raznim sićušnim bračnim preprekama već dugi niz godina. Pravo je osveženje videti poznatu urednicu nasmejanu, a Šelbi je taj kojem treba na tome zahvaliti.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker