suprotnosti se (ne) privlače

Šuška se da joj smeta što se on druži s drugom učesnicom: Dragana Mićalović zaljubljena u Leona?

0

Mladoj glumici koja trenutno učestvuje u humanitarnom takmičenju Tvoje lice zvuči poznato navodno se dopao šarmantni pevač.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

 

Naime, nakon što su se upoznali i počeli da sarađuju u šou programu Tvoje lice zvuči poznato, Dragani se, tvrde domaći mediji, mnogo dopao atraktivni plavušan, koji s druge strane ne pokazuje nikakve emocije prema Mićalovićevoj.

 

Dragana Mićalović prvi put o ljubavnom životu: Ne pamtim kad mi je prišao neki muškarac

 

Kako tvrdi Alo, ona ga svakodnevno zove i želi da se druži sa njim, međutim, Stefan Dimitrijević Leon je tvrd orah.

 

foto: Marina Lopičić

- Rekla mi je da joj se veoma dopada zato što je mnogo sladak, ali pre svega neposredan i opušten. Za razliku od Dragane, kod koje sve mora da bude po određenom protokolu, Leon je sušta suprotnost. On živi za trenutak, a njoj se to dopalo - kaže izvor iz šou programa Tvoje lice zvuči poznato i dodaje:

 

- Svi su primetili da mu se ona nabacuje i da joj je važno da bude u njegovoj blizini. Čak je i zahtevala od produkcije da njih dvoje imaju zajedničku tačku kako bi što više vremena provodili na pripremama i tako bili zajedno i kada se ne snima. S druge strane, Leon se uglavnom druži sa Editom, a to Dragani smeta. Ona smatra da previše vremena provode zajedno, pa je poželela da se umeša - kaže izvor.

 

foto: Dragana Udovičić

Srpska glumica nikada nije preterano volela da eksponira svoj ljubavni život, a jedina njena veza poznata javnosti bila je s Markom, bratom Novaka Đokovića.

 

Dragana Mićalović o najbolnijim trenucima u životu: Mogla sam mnogo bolje da prođem u životu

 

- Dragana nije želela da previše priča o odnosu sa Leonom i ostalim takmičarima, ali se poverila nekolicini ljudi koji su joj baš bliski. Nakon veze sa Đokovićem izbegavala je da se u javnosti pojavljuje sa partnerima i da govori o njima. Upravo zato, Dragana ne želi da se sazna da joj se Leon dopada. S druge strane, ona vidi i oseća da joj Leon nije preterano naklonjen, pa ne želi da se zaleće - kaže izvor.

 

makonda-tracker