4 decenije ljubavi

Ili će se venčati i osnovati porodicu, ili razići: Njihova veza počela je ultimatumom, ona je bila konobarica a on poznati glumac... (FOTO)

0

Pozvao ju je na sastanak, a ona ga je odbila. Srećom, naleteli su jedno na drugo par dana kasnije i ljubav se rodila. Džef kaže: "Znao sam da sam ludo zaljubljen u suprugu čim je video!"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sećaju se kako su se upoznali kao da je bilo juče.

 

Glumački par Džef Bridžis (68) i Susan Geston (64) u braku su 40 godina i dokaz da prava ljubav postoji. Iskra se pojavi u njihovim očima kada vide jedno drugo još i danas.

 

A mislili su da je njihova veza marketinški trik: Nakon što je objavila veridbu sultanija Hurem donela jednu važnu odluku (FOTO)

 

Džef je priznao da u novčaniku nosi njenu fotografiju koja je nastala u vreme kada su se upoznali. Bilo je to 1975. godine u gradu "Paradise Valley" u Montani. Susan je konobarisala da bi mogla da plaća fakultet. On je tamo snimao scene za film "Rancho Deluxe", a prvi put ju je ugledao baš dok je radila. Kaže da je morao pozvati na sastanak.

 

- Znao sam da sam ludo zaljubljen u moju suprugu čim sam je video - prisetio se i dodao kako ju je pozvao da zajedno izađu, ali ona je brzo rekla "Ne".

foto: Profimedia

Srećom, nekoliko večeri kasnije slučajno su naleteli jedno na drugo. Plesali su celu noć i "kliknuli". Postali su nerazdvojni. Nakon što je Džef tamo završio sa snimanjem filma, Susan je bez puno razmišljanja otišla kod njega u Kaliforniju.

 

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker