prvi susret

IMA NAS TROJE U OVOM BRAKU: Razgovor sa ljubavnicom svog supruga bio je NAJHRABRIJI potez princeze Dajane, a ono što joj je tada poručila Kamila će PAMTITI ZAUVEK!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Cituckam tu i tamo

06-11-2018 11:52h
Kao prvo, njihov brak nikada nije bio idealan. Carls je Kamilu cak pozvao i na svoje vencanje. Carls se prema Dijani od pocetka ponasao sa visine, posto su ga neterali da se ozeni devicom koja ce mu roditi naslednike. Kamila je bila "probuseni dolar" i u to vreme nije mogla da mu rodi naslednike. Ne znam da li znate, Dijana je bila poslednja princeza koja je pre vencanja otisla da joj provere dal je himen na svom mestu.
Takodje, Dijana je plenila svojim sarmom i to je nadobudnog Carlsa strasno razljutilo. Svi su hteli da se rukuju sa njom, da je dotaknu, zagrle, a njega nisu sljivili, prilikom poseta belom svetu. (Carls je isto vodio mladu po svetu odmah nakon zenidbe kao sto je i Vilijam i sad Hari).
Dalje, Dijana se jako lose uklopila u familiju. Ona je trebala da cuti i da se smeska medjutim narod ju je toliko zavoleo da je jednostavno prerasla tu ulogu. Ona je kao licnost bila mnogo snaznija i intrigantnija od dosadnog nosonje, pa je javnost tako i reagovala. Imala je i veca mooda od Carlsa.
Ona je trebala da se pomiri sa time da je NJ V Dosadnjakovic Bogom dan da dodje da je oprasi kad mu se... dopadne, a da oprasuje okolo kad mu se opet to blagoizvoli.
Sirotica ona i njen sx zivot: udata kao devica, kre**na 1 u 3 nedelje (mogu zamisliti kako!! skaci mala dok ja prelistam kraljevski glasnik) i posle rodjenja Harija - cica Mica i gotova prica.
Dodi je od nje verujem napravio zenu. Ali eto, nije joj se dalo...

Znala

06-11-2019 22:32h
Znala je ona za Kamilu i prije udaje. Nije ona bas tako naivna i ne obavjestena usla u taj brak. Kako vi slikovito kazete Carls je povremeno oprasivao sto njoj nije bilo dovoljno pa je ona trazila i druge pcele.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: