kraj ljubavi

Depresija, suze i svađe: Prijatelji i komšije otkrili potresne detalje o rastanku Ane i Raste

1

Svaki detalj ljubavi slavnog para prijatno je iznenadio javnost - vest da su zajedno, da su se venčali u tajnosti, da čekaju bebu. Sada se, međutim, u medijima javljaju nimalo prijatni navodi...

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

 

Ni godinu dana nije prošlo od trenutka kada su se tajno jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, a tek tri meseca otkada je u njihov dom stigla ćerkica Tara, oni su odlučili da nastave svako svojim putem.

 

Ni pevačica, ni reper nisu želeli javno da kažu razlog razvoda, pa su novinari odlučili da to saznaju od njihovih bliskih prijatelja i komšija.

 

Ono što su prvo saznali jeste da je Ana - navodno - u jako lošem stanju, da je ovo doživela kao lični poraz i da joj je neizmerno žao što će njena ćerka Tara odrastati bez oca.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

- Ana je posle porođaja upala u postporođajnu depresiju i taman kada su svi verovali da će se iz nje izvući, njoj se dogodio ovaj haos. Ona ima svog psihoterapeuta koji joj pomaže da se izvuče, ali će za to biti potrebno mnogo više vremena nego što je mislila. Pošto doji Taru, ne može da pije lekove, tako da je danima tužna i plače, iako je sigurna u svoju odluku da sa Rastom nema budućnost. Mama i brat su sve vreme kod nje, a oko kućnih poslova brinu spremačice - tvrdi izvor blizak pevačici.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker