razišli se pre dva meseca

Komšije progovorile o razvodu: Bane Mojićević napustio suprugu?

0

Branislav Bane Mojićević je poznat kao fin, vaspitan i čestit momak koji nikada nije preko skandala gradio karijeru. Međutim, spekuliše se da Bane više od dva meseca ne živi sa suprugom, koju je navodno ostavio zbog menadžerke.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Inače, Milica i Bane imaju dvoje dece, Radoša i Mašu. Bane je i izbrisao sve fotografije sa porodicom koje je uredno kačio na društvene mreže, što je potpuno neobično, a samo još jedan razlog da se ova priča proveri.

Nakon brojnih pokušaja, novinari su uspeli da dođu do pevača.

 

- Tresla se gora, rodio se miš. Još sam sa suprugom, a naše fotografije ne objavljujem jer želim da sačuvam privatnost. To neko plasira lažne informacije - rekao je Bane poprilično nezainteresovan, piše Puls.

 

Bane Mojićević: Relaksacija kakvu bi mnogi poželeli (FOTO)
 

Međutim, ljudi iz Banetove komšije bile su voljne da pričaju na ovu temu sa novinarima, pa je tako prvi gospodin rekao:

 

- Bane je moj komšija sa istog sprata. Retko lepo vaspitan mladić, ali nešto ga ne viđam u poslednje vreme. Suprugu mu i vidim, ali njega ne - kaže gospodin u godinama, a na pitanje da li je čuo da su se Mojićevići rastali, odmahuje glavom i sleže ramenima.

 

Dan zaljubljenih nije rezervisan samo za novopečene parove: Bane Mojićević se prisetio najlepšeg trenutka ljubavi (FOTO)
 

Ali šarmantna crvenokosa žena koja živi u ulazu pored pevačevog je bila mnogo više od pomoći:

 

- Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, poodavno ih zajedno nisam videla - kroz osmeh navodi gospođa, nakon koje je još jedna komšinica bila raspoložena za priču.

 

- Otišao je letos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, al’ kažu da je ona tu ostala sa decom - rekla je gospođa.

 

Obećao je da će joj se više posvetiti ove godine: Bane Mojićević se ipak vratio svojoj zapostavljenoj ljubavi (FOTO)

 

S druge strane, zanimljivo je da objave supružnika Mojićević na društvenim mrežama indiciraju da se nešto u njihovom braku dešava. I dok se kod Milice na Tviter nalogu može naći objava:

 

- Svaki roditelj, sve što radi u životu, odražava mu se na decu. Možda se neće ponositi, ali bar pazite da vas se jednog dana deca ne stide - kod Baneta se može pročitati:

 

- Pametniji ne popušta, pametniji odmah napušta.

 

makonda-tracker