Danima se ne odvajaju

Ipak ne mogu jedno bez drugog: Paparaci ponovo fotografisali bivši par - i izgledaju još zaljubljenije nego pre (FOTO)

0

Istog dana kada su mediji javili da je lepa pevačica i glumica stavila tačku na svoju vezu s reperom, ona je postala nerazdvojna s bivšim dečkom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ljubavna priča Selene Gomez i Džastina Bibera dobro je poznata: par je počeo da se viđa u decembru 2010. godine i voleo se do 2014. Nakon toga, uglavnom su ignorisali jedno drugo, sa izuzetkom javne svađe na Instagramu, u kojoj su jedno drugo optuživali za prevaru.

 

Džastin je nakon toga imao nekoliko kraćih veza, a Selena se ni s jednim dečkom nije pojavila u javnosti dok početkom ove godine njeno srce nije osvojio reper The Weeknd.

 

foto: Profimedia

Međutim, pre nekoliko dana, američki mediji objavili su da je par raskinuo, a istog dana pojavile su se paparaco fotografije Selene Gomez i - Džastina Bibera!

 

Milioni fanova čekaju da vest decenije bude potvrđena: Najomiljeniji holivudski par se pomirio? (FOTO)

 

Par (ili bivši par?) uslikan je tokom izlaska iz crkve, zatim tokom doručka, a Džastin je viđen i kako izlazi iz pevačicine kuće.

 

foto: Profimedia

To, međutim, nije sve - njihove najnovije fotografije dale su povoda da fanovi veruju da pomirenje nije na pomolu, već da već dogodilo!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker