nemir u skladnom braku

Poznato je kako ju je Kejt Mos ponizila: Ova nestašna lepotica sada je probudila bes Viktorije Bekam - a za sve je kriv Dejvid!

0

Popularna dizajnerka i nekadašnja pevačica Viktorija Bekam ovih dana ima više razloga za brigu od toga kakav kroj i boju da odabere za svoje nove modne komade...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kako javlja Dejli mejl, Viktorija Bekam je veoma ljuta na svog supruga zbog njegovog druženja s popularnom ledi Meri Šarteris. U pitanju je ćerka ekscentričnog škotskog aristokrate 13. erla od Vemisa i 9. erla od Marča, koja je poznata po razuzdanim noćima i modnoj smelosti.

 

Žena kojoj je Viktorija Bekam ukrala život: Shvatila sam da su birali izgled, a ne glas (FOTO)

 

Meri (30) se, naime, od tinejdžerskih dana bavi modelingom, najpoznatiji komad koji je nosila jeste venčanica koja više otkriva nego što pokriva, a uspešno radi kao di-džej. Na listi njenih slavnih prijatelja su pevačica Rita Ora, sestre Delavinj, trendseterka Aleksa Čang i Džordža Mej Džeger, ćerka legendarnog frontmena Roling stonsa.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Međutim, na svom putu ka uspehu Meri je uspela da izgradi i neprijateljstva, a najpoznatiji je okršaj koji je imala sa čuvenom Kejt Mos, a koju je toliko razbesnela da ju je ova na jednoj žurki gurnula u bazen.

 

Šta je, međutim, Meri učinila nažao Viktoriji Bekam?

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker