sudbonosno da

Viktorija i Dejvid Bekam jedan su od najskladnijih parova, a njihova priča počela je kao marketinški trik za javnost

0

Dejvid u Viktorija Bekam u braku su 18 godina, a njihova ljubavna priča asocira na jedan dobar filmski scenario.

 

 

Prvi njihov  izlazak izgledao je tako što su se  vozili  po obilaznici u njenom novom MG kabrioletu i večerali u kineskom restoranu u severnom predgrađu Londona Chingfordu. Prvi put poljubili su se u još manje romantičnom okruženju – na javnom parkiralištu u londonskom East Endu.  Uskoro su postali ludo zaljubljeni. Dejvid je na kolenima zaprosio Viktoriju u Rookery Hall hotelu u Cheshireu. Međutim, Viktorijin najdraži prsten s dijamantom koji mu je prije toga potanko opisala, zasjao je na njenoj ruci nekoliko dana kasnije jer do trenutka kad ju je zaprosio, zlatari ga nisu stigli dovršiti.

- Bili smo poput dece, silno uzbuđeni - prisetila se kasnije Viktorija tog važnog trenutka.

 

Vest o trudnoći je promenila sve

 

Ubrzo zatim oboje su uselili u penthaus, a Viktorija je krenula na turneju po Americi. Razlozi njenih naizmenični mučnina i iscrpljenosti ubrzo su otkriveni. Bila je u drugom stanju pa je to još više učvrstilo njenu i Dejvidovu vezu.

Nekoliko dana kasnije Bekham je iskoristio kratki predah nakon utakmice protiv Argentine, seo je u avion i odletio za Njujork kako bi tamo bar nakratko bio s budućom suprugom. Devet mjeseci kasnije, u londonskoj bolnici rodio im se prvi sin – Bruklin.

 

Nastavak teksta na sledećoj strani

makonda-tracker