sudbonosno da

Viktorija i Dejvid Bekam jedan su od najskladnijih parova, a njihova priča počela je kao marketinški trik za javnost

0

Dejvid u Viktorija Bekam u braku su 18 godina, a njihova ljubavna priča asocira na jedan dobar filmski scenario.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U periodu kada su se upoznali Dejvid je već bio uspešan fudbaler Mančester Junajteda, a Viktorija članica grupe Spice girls. 

 

Ovo je njihova priča:

- Ako me ne nazoveš, idući put kad te vidim udariću te u nezgodno mesto, priprietila je Viktoria Adams sramežljivom Dejvidu Bekamu, mašući mu dok je 1997. godine napuštala klupske prostorije na stadionu Mančester Junajteda. Bip je to već drugi put da Viktorija došla na njegovu utakmicu. Prvi put Bekam je propustio priliku da uzme njen broj telefona, ali ovaj put Viktoria je sa svojim menadžerom nakon utakmice došla u VIP salon i susret s Dejvidom  bio je neizbežan.  Ali njihovo upoznavanje nije bio tek slučajni romantični trenutak. 

 

 

Viktorija je morala da bude sa Bekamom

 

Pop guru Fuller vidio je u Vitoriji veliki potencijal i jednostavno joj naredio da mora pronaći nekog vrlo slavnog i uspešnog.
- Vidim te s nekim vrlo poznatim, mislim da je neki slavni fudbaler ono što ti treba u ovom trenutku.

Iako je bila sumnjičava prema fudbalerima jer joj je njihovo prenemaganje bilo oduvek odbojno, glad za slavom je prevagnula. Želela je biti, kako je jednom i sama priznala novinarima, slavna kao 'Persil za  pranje rublja'.

Fuller nije morao previše dugo razmišljati i ulagati previše truda kako bi najperspektivnijeg fudbalera Mančester Junajteda namamio u okrilje žene koja će uskoro postati njegova supruga.

 

Slabašno poznavanje fudbala Viktorija je spretno prikrila uopštenom pohvalom upućenom Bekamu: 'Odlična igra, Dejvid!' na što joj je on ljubazno odgovorio: 'Drago mi je da si uživala, Viltoria!'.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker