25 godina sreće

Glasine da je neveran godinama ne jenjavaju: Boban Rajović otkrio kako se njegova supruga nosi s ovim tračevima

0

Poznati folker navodi kako njegovoj supruzi ne padaju lako pisanja medija, ali da uvek nađu način da pređu preko takvih spekulacija.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

- Bude joj u sekundi teško kada pročita tako nešto, ali pređe preko toga. Sednemo, popričamo i rešimo to. Nadam se da nije jedina žena koja trpi sve te naslove. Ima ih na estradi bar pet-šest. Svesne su u šta su ušle i moraju da nam pruže podršku - rekao je Boban Rajović, koji je godinama u braku sa lepom Draganom, s kojom ima troje zajedničke dece.

 

Verovali ili ne, OVO je Boban Rajović: Evo kako je pevač izgledao s kosom i brkovima (FOTO)

 

Boban kaže da nije bilo situacija da se toliko posvađaju da pomisli na razvod.

 

foto: FILIP PLAVČIĆ

- Naša ljubav je do kraja života. Kada god nam vreme dozvoli, provedemo ga zajedno. Ako ne možemo da putujemo, odemo na večeru. Ako nemamo vremena za pravi odmor, povedem je sa sobom na nastup. Za 25 godina braka ćemo sigurno otputovati. Zanimljivo je to da smo i nakon toliko godina zaljubljeni jedno u drugo. Nedavno smo bili na prijemu u jednoj firmi i ja sam je tamo pred svima uhvatio za ruku, čak sam je u jednom trenutku i poljubio. Njoj je bilo neprijatno jer je ona malo tradicionalnije vaspitana i ne voli da razmenjuje nežnosti u javnosti. Eto, njoj takve stvari zasmetaju, ali meni to prija - kazao je pevač.

 

makonda-tracker