najseksepilniji par u svetu poznatih

Slučajno je snimljen kako je merka: Znate li kako je počela jedna od najlepših ljubavnih priča u Holivudu?

0

Iako isprva nije želela da mu da šansu, atraktivni glumci su danas u srećnom braku i u svakom trenutku izgledaju zaljubljeno do ušiju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sofija Vergara (45) i Džo Manganijelo (40) su u braku dve godine. Upoznali su se u Beloj kući, na večeri koja se tradicionalno organizuje za novinare i poznate ličnosti, jednom godišnje. Tada je Džo uhvaćen kako bulji u lepoticu.

 

Kada sam se videla s njim, on je bio u fazonu: 'Pa, šta da kažem, uradio sam to'", priča Sofija, objašnjavajući kako je izgledao njen prvi izlazak sa muškarcem za kojim su u tom trenutku uzdisale žene širom sveta.

Modni urednici će nam biti zahvalni: Otkrili smo trik zahvaljujući kojem Sofija Vergara uvek izgleda savršeno stilizovano (FOTO)

 

- Znao sam da su mi male šanse, ali nisam hteo da ih propustim - kaže Džo Manganijelo, seksi vukodlaka iz serije Prava krv. - Znate, ja sam krupan muškarac, a volim kada žena ima obline.

 

foto: Profimedia

Sofijin broj telefona je tražio od njihovog zajedničkog prijatelja, koji kaže da se lepotica prvo malo malo nećkala, ali je ipak pristala.

 

- U početku nisam želela da izlazim sa njim. Bio je suviše zgodan, pa još mlađi od mene... ali me je ipak ubedio i kliknuli smo. Zapravo, bilo je super lako izlaziti sa njim. Za mene on je kao neka druga vrsta, osećam se kao da sam u filmu ET, kao u zemlji Vanzemaljaca, a meni je dozvoljeno da se družim sa njima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

Nakon što je Sofija provela nekoliko meseci sa zvezdom filma Magic Mike, rekla je: Kreće se savršeno. Nisam znala da ume tako da đuska.

 

A šta je uradio magični?

 

Zaprosio je lepoticu!

 

Kao nakit - dovoljan je osmeh: Boho-latino stil u režiji Sofije Vergare (FOTO)

On je znao šta mi treba da bih bila srećna", rekla je u jednoj TV emisiji Sofija, pokazujući svoj verenički prsten.

Njihovo venčanje je bilo prelepo, bajkovito.

 

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Oženio sam zvezdu kojoj sam se divio", rekao je Džo nakon venčanja, i dodao: "Moja žena, Sofija, ona je najbolja".

A šta kaže supruga?

Ako me pitate šta on voli kod mene? Mislim - sve!"

 

makonda-tracker